Formiddagsherskeren

Vis stort billede
Formiddagsherskeren

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Danmarks første blog-roman
Handling: Formiddagsherskeren er ikke en realistisk roman. Men den er heller ikke urealistisk: Romanens omdrejningspunkt er Hans Erik, en ualmindelig almindelig mand uden plan eller retning. Som selvvalgt arbejdsløs begynder han at blogge, og identiteten som Formiddagsherskeren giver ham anerkendelse og muligheder, men også en række nye problemer. I takt med, at hans blog bliver en succes, griber stærke kræfter ind i den tidligere så ensomme og kedelige mands liv. Både fortælleren og hovedpersonen kæmper konstant med at få hold på historien, og bloggen udvikler sig mod at få konsekvenser langt uden for Hans Eriks lejlighed. Undervejs har bl.a. papegøjeskulpturen John Cage, Johnny Madsen og Steffen Brandt, overfladiske konsulenter og en meget overbevisende affaldscontainer vigtige roller at spille.
Om bogen: Vores trang til at kommunikere og blive til noget særligt, er nogle af de emner, som kunst-krise-blog-romanen Formiddagsherskeren undersøger. Er man den samme på nettet som i det virkelige liv? Kan man omkostningsfrit skabe en anden identitet? I en tid, hvor vi alle iscenesætter os selv og kommunikerer konstant, er spørgsmålet om hvem, der siger hvad og hvorfor, mere aktuelt end nogensinde. Det højpandede og lavkomiske lag i bogen er lige vigtige, og samlet peger romanen på kunsten som en særlig vigtig del af svaret på vores mest grundlæggende spørgsmål:. Dem om, hvem vi er, og hvorfor vi lever vores liv, som vi gør.
Formiddagsherskeren er skrevet af Jacob Rosendal (f. 1971), der er romandebutant. Han er cand. mag. i litteraturvidenskab og arbejder i mediebranchen.
Se også www.formiddagsherskeren.dk (fra d. 10. maj 2014)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jacob Rosendal
Sideantal: 154
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 27 May 2014
Oplagsdato: 27 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417050

Sprog

Dansk