Forandringer

Vis stort billede Tilføj
Forandringer

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Brødrene Justus og Remo har med stor dygtighed opbygget den succesfulde medicinalvirksomhed GloboMed. Deres privatliv er til gengæld ingen solstrålehistorie. Remos opførsel bliver i tiltagende grad irrationel og destruktiv. Imens fortsætter Justus arbejdet med udviklingen af et nyt cancerpræparat, der kan sætte GloboMed på verdenskortet. En alvorlig konflikt udvikler sig mellem brødrene, og en dag er Remo forsvundet. Kort efter trækker Justus sig tilbage.

Remos datter, Ea, har en lederstilling i virksomhedens salgsafdeling. Hun er dygtig, men hun keder sig og drømmer om en mere tilfredsstillende og kreativ tilværelse. Hun møder den generte forsker, Tore, som fortsætter arbejdet med den nye kræftmedicin, og hun får mod til at ændre sit liv. Men så får Tore kræft. Og hvad skete der med hendes far?

Uddrag af bogen:

Kære Ea

Jeg har valgt at stile denne beretning til dig, fordi du på mange måder kom til at stå mig nærmere end mine egne sønner. Og fordi den i lige så høj grad kommer dig ved, som den kommer dem ved. Jeg har fuld tillid til, at du vil inddrage dem og din bror i fortællingens væsentligste elementer.

Med ængstelse begynder jeg på dette . . .

Ea lægger papirerne fra sig. Senere. Der er for meget, der fylder. Det er kun et år siden …

Om forfatteren:

Mogens Fjord Christensen er født i 1937 og opvokset i Struer. Efter endt uddannelse var han gennem en lang årrække ansat som overlæge ved Børneafdelingen på Herning Sygehus. Han har skrevet adskillige noveller og debuterede i 2011 som romanforfatter med Efter År .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mogens Fjord Christensen
Sideantal: 214
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 152 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 356 g
Udgivelsesdato: 04 Dec 2014
Oplagsdato: 04 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793270411

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk