... for vi har ikke mere plads på disketterne

Vis stort billede Tilføj
... for vi har ikke mere plads på disketterne

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

… for vi har ikke mere plads på disketterne er historien om en ufattelig tragedie, der bliver begyndelsen på en stor kærlighed. Det hele tager afsæt i tre søstre, der tager deres fætter til sig som deres egen lillebror, og historien handler om det fælles liv, der følger. Om at elske og blive elsket og om at opdage, hvor stort begge dele er. Samtidig handler det også om at skulle forlige sig med en smertefuld fortid og komme videre med sit liv. Og om oralsex – lad os ikke glemme oralsexen. Romanen udspiller sig i årene 1995-2000 og tegner et tidsbillede af en periode, der var fuld af forandringer.

Uddrag af bogen: Filippa og Benedicte kigger på hinanden. Benedicte anstrenger sig for ikke at smile. Hun skal til at sige noget. Jeg venter spændt, men også lidt anspændt.”Frederik … grunden til, at hun ser så glad ud, er det fordi du husker rækkefølgen?” ”Rækkefølgen?” Hun rømmer sig, læner sig frem og siger smilende, men samtidig overdrevet bestemt: ”Slikke inde i hendes skød, og når hun så har løsnet sig, så to fingre op, der masserer forsiden, alt imens du suger på hendes klitoris. Med den anden hånd fletter du fingre med hende, så du kan følge med i, hvornår hun kommer, og så hun ved, du er vild med hende. Og efter hun er kommet, fortjener hun et smækkys, både på det smukkeste sted på sin krop og på munden, forstået?”

Om forfatteren: Rasmus Thomsen, f. 1978, er uddannet cand.merc. og arbejder med erhvervskommunikation. Han er opvokset i Jylland, men er i dag bosiddende i Hellerup. … for vi har ikke mere plads på dis­ketterne er hans debutroman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rasmus Thomsen
Sideantal: 297
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Camilla Natbjerg Hansen og Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mellemgaard
Bredde: 151 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 467 g
Udgivelsesdato: 29 Sep 2013
Oplagsdato: 29 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793076310

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

... for vi har ikke mere plads på disketterne Forlaget Mellemgaard