Før og efter

Vis stort billede
Før og efter

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Irma Voth er 18 år og længes efter mere end blot det kvælende liv i den mennonitterkoloni i det nordlige Mexico hvor hun er vokset op. Oprindeligt kommer hendes familie fra Canada. Sammen med mennonitterne har de slået sig ned i Mexico hvor de praktiserer deres strenge og puritanske form for kristendom. Men Irma forelsker sig i mexicanske Jorge gifter sig i al hemmelighed med ham og bliver smidt ud hjemmefra af hendes umedgørlige og dominerende far. Fordømt af alle snævres hendes verden yderligere ind da Jorge forlader hende.
Men en dag dukker filminstruktøren Diego op med sit filmhold. Der skal laves en spillefilm om hendes lokalsamfund og Irma bliver hyret som tolk. Kameraer cigaretter mobiltelefoner udenlandske skuespillere og kys under stjernehimlen det er alt sammen revolutionerende nyt for Irma. Pludselig går det op for hende at hun risikerer at blive levende begravet hvis hun ikke kommer væk. Hun bliver nødt til at stikke af. I al hemmelighed begiver hun sig mod Mexico City hvor det viser sig at verden er fuld af gode hjælpsomme mennesker og at livet er værd at leve.
Mariam Toews født 1964 i en lille mennonitterby i den canadiske provins Manitoba. Hun bor i dag i Toronto og har fået en lang række priser for sine romaner. På dansk er udkommet Livet som det kunne have været (2006) og De flyvende Troutmans(2009).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Miriam Toews
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 127 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 333 g
Udgivelsesdato: 26 Mar 2012
Oplagsdato: 26 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735088

Sprog

Dansk