For evigt og altid

Vis stort billede Tilføj
For evigt og altid

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

1975: I New York finder den unge, lovende advokat Bill sit livs kærlighed, da han første gang ser den smukke modestylist Jenny på en fotooptagelse foran Plaza Hotel. De er sikre på, at det er skæbnebestemt, at de skal være sammen, og selv om de oplever meget modgang i løbet af deres ægteskab, er de uadskillelige. Da Bill beslutter at blive præst og får tilbudt job i det landlige Wyoming, støtter Jenny trofast sin mand og sætter sin egen karriere i modebranchen på hold.

2013:I en lille by i Pennsylvania sidder en ung kvinde, Lillibet, og skriver en roman i stearinlysets skær. Hun er født og opvokset i amish-samfundet, og hendes strenge far må ikke opdage det, så hun får hjælp til at sende manuskriptet ind til et forlag. Robert arbejder som selvstændig forlægger på Manhattan og leder efter den næste store bestseller. Da manuskriptet ender i hans hænder, forelsker han sig først i bogen og dernæst i kvinden, som har skrevet den.

De to usædvanlige forhold bliver langsomt og overraskende vævet ind i hinanden. Danielle Steel har endnu engang skrevet en hjerteskærende roman om håb, mod og den store grænseløse kærlighed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Danielle Steel
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 141 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 493 g
Udgivelsesdato: 23 Oct 2013
Oplagsdato: 23 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711352359

Sprog

Dansk

For evigt og altid Lindhardt Og Ringhof