For alt i verden

Vis stort billede Tilføj
For alt i verden

239,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

For alt i verden handler om svigt, psykopater, brændende kirker og ulykkelig kærlighed. Men også om landskaber, venskaber, indsigter og livgivende møder mellem mennesker.
Vi følger Thøger, der vokser op i provinsen i 70’erne. Kernefamilien går i opløsning, og han ender på et socialpædagogisk opholdssted, der er en Pandoras æske af skæbner. Blandt andet gør en psykopatisk bofælle et uafrysteligt indtryk, ligesom forstanderparrets datter ikke er sådan at glemme igen. Men her begynder Thøger også at spille musik, og musikken bliver en kompasnål, efter en voldsom hændelse sender ham ud på en spontan dannelsesrejse med guitaren i hånden.
Sværdslagene med kærligheden lægger sig som et underliggende eksistentielt spor, mens Thøger lidt efter lidt finder sin stemme som sangskriver, og ringen endelig sluttes på den anden side af Atlanten. I periferien tegnes et billede af det danske samfund op igennem 70’erne, 80’erne og 90’erne.
--
Martin Høybye er sangskriver, forfatter, og journalist. Han har udgivet seks plader og medvirket på en række andre udgivelser som musiker og/eller sangskriver. Debutromanen ’For alt i verden’ hænger sammen med pladen ’For the World,’ og forfatteren kalder bogen en musikroman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Høybye
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Michael Sølvsten Madsen
Omslagsgrafiker: Martin Pedersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Songcrafter
Bredde: 142 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 250 g
Udgivelsesdato: 24 Jan 2016
Oplagsdato: 24 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799844807

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk