Fluefælden

Reduced price!
Vis stort billede
Fluefælden

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

En original og fuldstændig fortryllende bog der ikke ligner noget andet i skandinavisk litteratur ”Når man giver sig til at studere insekternes verden, må man være forberedt på meget, også inde i sig selv,” skriver Sjöberg.


På overfladen handler hans finurlige bog om fluer, om det at samle på dem og om den store svenske insektforsker René Malaise. Men disse betragninger åbner for en skjult, stærkt personlig tekst der handler om at kende sig selv, om at leve et sandt liv, om lidenskab og passion.
Fluefælden er et poetisk og originalt forsvar for fordybelse, langsomhed og retten til at gå omveje i en tid præget af effektivitet og målrettethed.
Det er en bog der bryder med alle ens vante forestillinger om genre ved at blande selvbiografi, essay, naturbeskrivelse, heltebiografi, rejseskildring, pamflet i en ny og original form. Bogen er vittig og morsom, skrevet med en ubesværet lethed der afbalancerer alvoren i de underliggende spørgsmål. En vidunderlig, bog som man forelsker sig pladask i.
Fredrik Sjöberg (f. 1958) er uddannet biolog. Han er en kendt flueforsker og kulturskribent, og har udgivet en lang række bøger, bl.a. om Tomas Tranströmers insektsamling fra Runmarö, hvor han også selv bor. I 2004 udkom Flugfällan, som blev solgt til flere lande og fik en fantastisk modtagelse. Fluefælden er første bind i en løst sammenvævet trilogi, hvis følgende bind, Kunsten at flygte og Rosinkongen, udkommer på dansk i 2014.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Fredrik Sjöberg
Sideantal: 219
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jon Asgeir
Originaltitel: Flugfällan
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Charlotte Jørgensen
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 156 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 411 g
Udgivelsesdato: 14 Aug 2013
Oplagsdato: 02 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792845443

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk