Flokdyr - en storbyfortælling 1

Vis stort billede
Flokdyr - en storbyfortælling 1

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Romanen Flokdyrer første del af storbyfortællingen om Kontorfællesskabet i indre København. Her dyrkes det uforpligtende selskab, fordi det er udfordrende at ville hinanden, når tiden råber på fællesskab, men hylder individet.

Så selskab skal der til, men kan man skabe et kontorfællesskab uden at involvere sig i sine kontorfæller? Det forestiller Jonathan sig. Kan man hjælpe andre med kærligheden uden selv at have styr på den? Klart, mener Simone. Hvor længe kan man holde til at feste forelsket på afstand? Jens ved det ikke, men har intet valg. Og kan man holde liv i sit ægteskab hvis man keder sig? Det tester Victoria. Ella er egentligt godt tilfreds, men mødet med Kontorfællesskabet rusker op i det liv, hun lever.
Flokdyr beskriver livet i 30’rne i alt dets skønne umulighed – og det svære i at give slip på sig selv og holde fast i hinanden. Romanen er en genudgivelse i forbindelse med, at forlaget HOLMS SKRIVERIER er blevet til. Romanen udkommer samtidig med anden del af storbyfortællingen Ideen om os om livet i storbyen i det nye årtusind.
Dorte Holm (f. 1968) forfatter, oversætter og underviser. Har tidligere udgivet romanerne I spænd og I tvivl (siden samlet under titlen Singleslinger). Driver til daglig driver forlaget HOLMS SKRIVERIER og underviser i engelsk sprog og litteratur i gymnasiet. Har desuden oprettet et forfatterværksted for unge forfatterspirer.
Læs mere på www.dorteholm.com

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorte Holm
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Trefold
Originaltitel: Flokdyr
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 2
Illustreret af: Souvanni Asmussen
Udgiver: Holms Skriverier
Bredde: 143 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 396 g
Serie: En storbyfortælling
Udgivelsesdato: 07 Apr 2016
Oplagsdato: 07 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799861309

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Flokdyr - en storbyfortælling 1 Holms Skriverier