Flavia de Luce og Hævneren fra Ulster

Vis stort billede
Flavia de Luce og Hævneren fra Ulster

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Kort om bogen:

England, 1950. Flavia de Luce er 11 år og bor med sin excentriske familie i et gammelt skrummel af et landsted. Hendes mor er død, faren er distræt og hendes to storesøstre bruger al deres tid på henholdsvis at spejle sig og læse, og de synes begge, at Flavia er irriterende og sær. Flavia ER også ret sær. Hun interesserer sig for gift og kemi, og tilbringer dagevis i det gamle victorianske laboratorium i en afkrog af huset, hvor hun fremstiller gifte for sjov.

En dag finder hun på dørtrinnet en bekkasin med et underligt frimærke spiddet på sit næb, og samme aften får hendes far besøg af en mystisk fremmed. Næste morgen ligger den fremmede døende i agurkebedet, og Flavia beslutter, til stor irritation for politiet, at opklare mordet.

Sporene leder hende til en ny forståelse af sin far og afdækker en mørk historie fra hans skoletid – en historie, der handler om mord, tyveri og anarkistiske frimærkesamlere …

Flavia de Luce og Hævneren fra Ulster er første del af en planlagt serie på seks bind med den charmerende og nævenyttige Flavia som hovedperson.

Alan Bradley vandt Crime Writers Association Debut Dagger Award for Flavia de Luce og Hævneren fra Ulster, der er solgt til udgivelse i mere end 30 lande.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alan / Bradley
Sideantal: 232
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Nic Oxby
Originaltitel: The sweetness at the Bottom of the Pie
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Kristine Sandbjerg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Punktum Aps
Udgivelsesdato: 09 Jun 2010
Oplagsdato: 09 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792621092

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Flavia de Luce og Hævneren fra Ulster Forlaget Punktum Aps