Feriegæsterne

Vis stort billede
Feriegæsterne

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

For Franny og Jim var turen til Mallorca med deres to børn og venner oprindeligt tænkt som en slags fest. De har 35-årsbryllupsdag, og deres datter, Sylvia, er netop blevet student. Den solbeskinnede ø med de smukke bjerge, strande og tennisbaner virker da også som det perfekte sted at lægge de spændinger, der ulmende hjemme på Manhattan, bag sig. Men ikke alt går efter planen. Der er knas i Franny og Jims ægteskab, Sylvias bror, Bobby, medbringer sin noget ældre kæreste, som hans mor aldrig har brudt sig om, og Frannys bedste ven, Charles, og hans mand tumler med deres egne problemer, mens de samtidig forsøger at agere mæglere i Post-familien.
I løbet af de to uger kommer en lang række hemmeligheder for en dag, ydmygelserne står i kø, og barndommens rivalisering blusser op for fuld kraft. Men heldigvis er der håb forude …
Med skæv humor og kolossal kærlighed til sine karakterer leverer Emma Straub en vidunderlig ferieroman om en familie iforandring, om venskab - og ikke mindst kærlighed.
Med Feriegæster leverer Emma Straub en helt uimodståelig og skarpt iagttagende roman om de hemmeligheder og glæder og den misundelse, der kommer for en dag i løbet af en newyorker-families to uger lange ferie på Mallorca. Feriegæsterneer den ultimative feel good-sommerbog, skrevet med tilstrækkelig megen kant til, at den skiller sig ud fra mængden af mainstream-ferielæsning!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Emma Straub
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 142 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 395 g
Udgivelsesdato: 01 May 2016
Oplagsdato: 01 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712053675

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk