Fem Søstre - Roman om kurdiske kvinder

Vis stort billede Tilføj
Fem Søstre - Roman om kurdiske kvinder

143,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Fem søstre vokser op med deres brødre i en lille kurdisk bjerglandsby. De har deres egne håb, men i en kurdisk storfamilie vejer den indbyrdes kærlighed og omverdenens krav tungere. Selv om de fem søstre sætter deres familie højest, så kommer deres liv til at forme sig forskelligt.
”Hun spekulerede på, hvordan det ville blive, når hun kom tilbage. Hendes liv i Amerika var så anderledes, end den måde det havde været på før, det var som to forskellige verdener. Var hun nu en helt anderledes person? Ja, det var hun på en måde. Ville de mennesker, hun skulle besøge, opfatte hende som den samme Ruya, som de huskede? Havde de forandret sig? Havde kurderne, der levede i Tyrkiet forandret sig fra den måde, de havde været på, da hun levede der? Pludselig var hun bange.”
Kit Anderson rejste og boede på flere kontinenter i 23 år , mens hun arbejdede som lærer og sundhedslaborant i kristen mission. I fire år levede hun i det østlige Tyrkiet blandt kurderne, som hun kom til at kende som frihedselskende mennesker med en varm kultur, hvor familien står i centrum. Kit hjalp kurdiske kvinder med at arbejde for sikkerhed og retfærdighed, og samlede deres historier sammen for at kunne fortælle dem til verden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kit Anderson
Sideantal: 253
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Marts
Udgivelsesdato: 09 Jun 2016
Oplagsdato: 09 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793382527

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Fem Søstre - Roman om kurdiske kvinder Forlaget Marts