Farvel Eva - aktiv dødshjælp

Vis stort billede
Farvel Eva - aktiv dødshjælp

98,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Danske læger dræber af medlidenhed ca. 500 dødssyge patienter årligt. På trods af, at lovgivningen klart forbyder aktiv dødshjælp, forbarmer et stort antal læger sig over patienter med voldsomme lidelser og giver dem en så stor dosis medicin, at patienter aldrig vågner igen. I de fleste tilfælde forkorter lægerne måske blot patientens liv med en dag eller højst en uge. Mange læger begår medlidenhedsdrab på trods af, at det kan koste dem deres praksis eller flere års fængsel. Faktisk har hver 10. læge i Danmark udført aktiv dødshjælp, viser en undersøgelse for foreningen ""En Værdig Død"". Dette viser, at der er behov for en debat om emnet og en lovændring.
Bogen fortæller om Evas håb og kamp mod kræften og om hendes forfærdelige lidelser, indtil hun befries af døden. Bogen rejser også spørgsmålet om ikke også testamenteloven bør ændres på baggrund af det stigende antal ægteskaber med ""blandede"" børn,
Endelig bør forsikringsselskaber undersøges, så der ikke som beskrevet her i bogen, forsikringsmæssigt kan lukreres på forsikringstageres dødelige sygdomme.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Povl Ejner Nørager
Sideantal: 170
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Prudentia
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 285 g
Udgivelsesdato: 13 Sep 2006
Oplagsdato: 13 Sep 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790827847

Sprog

Dansk

Farvel Eva - aktiv dødshjælp Prudentia