Fakturaen

Vis stort billede
Fakturaen

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Han har et deltidsjob i en videoudlejning, et par venner, han hænger ud med fra tid til anden, en dagligdag med en halvfast rutine, der som regel ender med en pizza og en film hjemme i den lille etværelses i Stockholm.

Fortælleren i Jonas Karlssons roman lever et simpelt, udramatisk liv. Indtil han en dag modtager et brev med en uventet – og mystisk – faktura. En opkrævning på 5.700.000 millioner kroner! Hvordan kan en mand med en så beskeden livsførelse, en filmnørd uden store drømme eller planer, skaffe sig en så stor gæld? Det må være en fejl. Men hans opringninger og protester til det organ, der forlanger det vanvittige beløb af ham, gør kun hans sag værre.

Gælden vokser, men det gør hans sympati for Maud, hans kvindelige sagsbehandler, også. Og jo mere han konfronteres med det urimelige, desto mere identificerer han sig med den hemmelighedsfulde myndighed – der har opgjort den sum han må betale for sit livs samlede lykke.

Jonas Karlsson (f. 1971) er svensk skuespiller og forfatter. På dansk er tidligere udkommet novellesamlingen Det andet mål (2008). Hans nye roman Fakturaen er udkommet i USA og i en lang række andre lande inden udgivelsen på sit originalsprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Regningen
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mikkel Henssel
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Kamilla Jørgensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 134 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 233 g
Udgivelsesdato: 27 May 2016
Oplagsdato: 27 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779737761

Sprog

Dansk