F

Vis stort billede
F

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

F står for familie. F står for snyd. F står for fusk. F står for fiktion.

"Mange år senere, og alle voksne mennesker indfanget i hver deres ulykke, kunne ingen af Arthur Friedlands sønner huske, hvis ide det havde været at aflægge hypnotisøren et besøg den eftermiddag."

Dette er den første sætning i Daniel Kehlmanns roman om tre brødre, der - hver på deres måde - er sølet ind i hykleri, fusk og falskneri. De har truffet deres livsvalg og tilværelse, da en afgrund åbner sig og truer med at sluge dem. Et enkelt fejltrin, en tilsyneladende meningsløs tilfældighed, et eneste forkert skridt og noget, der ligner et uklart, spøgelsesagtigt mareridt bliver virkelighed.

Det er sommeren inden, finanskrisen bryder ud. Martin, en overvægtigt katolsk præst, der har mistet troen og en umættelig appetit, møder sin halvbror Eric. Dybt forgældet og med den ene fod i en fængselscelle allerede, har Erik haft uhellige syner, men har ikke fortalt det til nogen. Spøgelsesagtige figurer, nogle gange i skikkelse af børn, advarer ham om en nært forestående dommedag. Advarslerne er dog ikke til ham, men til hans tvillingebror Ivan; de er identiske tvillinger. En tragedie udfolder sig.

Kehlmanns roman om sandhed, familie og fiktionens forfærdelige kraft er et uovertruffent værk, med mange lag, mystisk og skarpt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Kehlmann
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Originaltitel: Death of Kings
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Udgivelsesdato: 31 Jul 2014
Oplagsdato: 17 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711345450

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk