et strejf af rosmarin

Vis stort billede
et strejf af rosmarin

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

et strejf af rosmarin handler om en kvindes opgør med en barndom og et ægteskab, som er stærkt forsømt, og om hvordan hun klarer sig til trods for den udeblevne kærlighed.

Forfatteren Dorthe Emilie Røssell har tidligere udgivet den anmelderroste erindringsbog Jeg brød et løfte samt flere digtsamlinger og erindringsbøger. Hun er med i antologien Natten jeg aldrig glemmer som udkom i foråret 2010 på Siesta, men et strejf af rosmarin er hendes første selvstændige roman.

Jeanne er sigtet for et bedrageri, hun ikke har haft nogen medvirken i. Desperat prøver hun på at komme i tanke om, hvor hun har gjort af et brev, hendes afdøde ægtemand efterlod hende. Et brev, der kan bevise hendes uskyld, og dermed rense hende for mistanke.

Under et af de talrige retsmøder, hun er indkaldt til, går hendes tanker tilbage til det seneste ophold hos en af parrets venner i Frankrig.

Et voldsomt uvejr hærger flere dage i området og isolerer hende fra omverdenen. Hun er alene i huset, ude af sig selv af angst, med en kat som eneste selskab. En kat kan man ikke snakke med, kun tale til. På en af sine mange rundture i huset opdager hun et maleri af sig selv. Hun anede ikke eksistensen af det.

Med maleriet og fundet af nogle dagbøger som katalysatorer gennemlever hun herefter sit liv fyldt med sorger og glæder. Jeanne henter skeletterne frem fra mørket og gør op med dem for atter at begrave dem til evig glemsel.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorthe Emilie Røssell
Sideantal: 165
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Mads Berggreen
Udgiver: Siesta
Bredde: 152 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 335 g
Udgivelsesdato: 11 Jan 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539274

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk