Et mægtigt gilde

Vis stort billede
Et mægtigt gilde

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

John Steinbeck modtog Nobels Litteraturpris i 1962.

John Steinbecks giver i Et mægtigt gilde et charmerende portræt af mennesker på kanten af ​​samfundet, der er afhængige af hinanden for at kunne overleve både fysisk og følelsesmæssig.

Handlingen udspiller sig i ’Cannery Row’, der ligger i Monterey. Her ligger konservesfabrikken med deres millioner af blinkende sardiner, her har Lee Chong sin butik med alt fra whisky til fyrværkeri og her ligger Dora ’etablisiment’. På ungdomsherberget ’Palace’ bor Mack og hans venner. En flok dagdrivere, der elsker at fordrive tiden i hinandens selskab med vin og mad og som ikke trænger sig på, når der skal arbejdes.

Bogen fokuserer på, at man må acceptere livet som det er: både overflod af fællesskab, men også ensomhed hos den enkelte. Steinbeck giver et indlevende billede af indbyggerne i Monterey, Californien, og han sammenvæver historierne om gadens beboer, hvor kun de stærkeste overlever.

Med Et mægtigt gilde har Steinbeck skabt en roman, der på en gang er både er t af hans mest humoristiske og mest gribende værker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Steinbeck
Sideantal: 150
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt & Ringhof
Udgivelsesdato: 10 Oct 2013
Oplagsdato: 10 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771220971

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Et mægtigt gilde Lindhardt & Ringhof