Et helt liv

Reduced price!
Vis stort billede
Et helt liv

199,96 kr

-20%

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Robert Seethaler er en af sin generations mest lysende fortællere. I et glasklart og sitrende sprog giver han fortættet liv til en stille eksistens på kanten af det etablerede samfund.

Bjergets magiske atmosfære er et tema, Thomas Mann for alvor cementerede i tysk litteratur med sin store roman TROLDDOMSBJERGET. Med sin roman løfter Robert Seethaler arven.


Andreas Egger bliver som fireårig bragt til den fjerne og isolerede østrigske bjergdal, hvor han skal komme til at tilbringe hele sit liv. En bondefamilie tager ham velvilligt i pleje, og snart har Andreas kun vage erindringer om, hvor han egentlig kommer fra.


Som ung mand er han med til at bygge den første bjergbane til turisterne, men helst holder han sig for sig selv, som voksede han sammen med det omgivende landskab. Andreas er en mand af få ord. Anden Verdenskrig bliver en kort parentes i hans liv. Hjemme venter Marie – en vidunderlig kvinde, som på forunderlig vis elsker Andreas efter at have oplevet ham træde i karakter. Sammen får de en stille, men god tid, inden Marie på tragisk vis rammes af en lavine.


Mange år senere er verden blevet en helt anden – fremskridtet har gjort sit indtog. Bjergene og dalen summer af liv og aktivitet. Andreas er blevet gammel og går en sidste tur ud i det landskab, hvor han engang blev ét med sin elskede.

ET HELT LIV er en sitrende, eksistentiel urfortælling om en mand i et landskab, der hører en anden tid til. En tid, hvor et enkelt skæbneøjeblik kan få afgørende betydning for et helt liv.


Om forfatteren
Robert Seethaler er født 1966 i Wien og bosat i Berlin. Han slog igennem på det tyske marked og internationalt med romanen TOBAKSSÆLGEREN, der foregår i mellemkrigstidens Wien (udkommer på dansk primo 2017). ET HELT LIV er solgt til udgivelse i adskillige lande.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Robert Seethaler
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 133 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 304 g
Udgivelsesdato: 16 Mar 2016
Oplagsdato: 16 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774672593

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Et helt liv Kristeligt Dagblads Forlag