Et ægteskabs mangel på juridisk skarphed

Vis stort billede
Et ægteskabs mangel på juridisk skarphed

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Her kommer den unge tyske kvinde, skrev anmelderne om hovedpersonen i Olga Grjasnowas debutroman, Russeren er en, der elsker birketræer(2013). Også i sin nye roman tager forfatteren pulsen på det unge cool storbymenneske, hvis nationale tilhørsforhold, køn og seksualitet er mere flydende end tidligere.
Den talentfulde balletdanser Leyla, der er lesbisk, er gift med lægen Altay, der er bøsse. De elsker hinanden, men deres ægteskab er rent proforma, mest indgået for at tilfredsstille forældrene Så træder den unge Jojoun ind i deres berlinerliv. Hun er kaotisk, uberegnelig og har en stor appetit på livet. Hun forelsker sig i Leyla, men Altay har svært ved at acceptere deres forhold. Da den skrøbelige trekant er ved at briste, tager de alle tre af sted på en rejse til det vilde Kaukasus, tilbage til den verden Leyla og Altay er vokset op i.
Et ægteskabs mangel på juridisk skarphedfortæller historien om to unge kvinder og en mand, der drømmer om kærligheden, men ikke ved, hvordan man lever med den. En heftig trekantshistorie, en cool roman om lykke og smerte i en tid, hvor alt tilsyneladende kan lade sig gøre.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Olga Grjasnowa
Sideantal: 260
Sprog: Dansk
Originaltitel: Die juristische Unschärfe einer Ehe
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Aino Roscher
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: C&K Forlag
Bredde: 144 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 354 g
Udgivelsesdato: 01 Oct 2015
Oplagsdato: 01 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792884176

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Et ægteskabs mangel på juridisk skarphed C&K Forlag