Espegare

Vis stort billede
Espegare

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

ESPEGARE er en moderne dannelsesroman, som følger drengen Kim gennem teenagealderen fra 1975 til 1982. Han er modstræbende tilflytter til Espergærde – et stykke Kystbanedanmark, der har rejst sig i kølvandet på det udvandede og nu fuldt ud institutionaliserede ungdomsoprør.

Kim er søn af den følelsesforstyrrede Lene og den ældre og traditionsbundne Humphrey. Begge har alt rigeligt at gøre med deres, og det har Kim også. Han bruger musikken og en manisk besættelse af at tegne som stødpude mod det klaustrofobiske og på overfladen så idylliske Espergærde. Men også som glimtvis adgang til en anden verden – en verden af zen og poesi. Kim er en utilpasset, hypersensitiv registrator, der på én gang spejler sig i og tager afstand fra sine omgivelser. Han er en typisk tavs teenagedreng og alligevel slet ikke. Hans hormonforstyrrede krop har sit hyr med at drive ham ud af hans indelukke, ud til kærligheden, hvordan dén så måtte se ud.

Kystbaneromanen ESPEGARE er et myldrende, indimellem næsten satirisk fikserbillede fra de halvfjerdsere og startfirsere, der stadig kaster sine fascinerende slagskygger på de politiske diskussioner, vi fører, og på de liv, vi lever her og nu.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Thielke
Sideantal: 448
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 157 mm
Højde: 233 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 837 g
Udgivelsesdato: 04 Sep 2014
Oplagsdato: 04 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711348017

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk