Ensomme hjerter og herreløse hunde - forfatteren til MINE 100 TING

Vis stort billede
Ensomme hjerter og herreløse hunde - forfatteren til  MINE 100 TING

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

  • En meget morsom og rørende ’feel-good’ roman .
  • Hvis du ikke i forvejen er helt vild med hunde, bliver du det garanteret efter at have læst denne!
  • Der ER noget om, at hunden er menneskets bedste ven.

39-årige Rachel gennemlever sit livs værste år. Efter at være blevet fyret fra sit karrierejob og have slået op med sin kæreste gennem ti år, arver Rachel et kæmpe hus efter sin moster, dennes elskede border collie samt en overfyldt kennel med hjemløse hunde.

Trods det, at hun stort set intet ved om hunde. Og i hvert fald slet ikke bryder sig specielt meget om hunde. Trods sine begrænsede evner – og lyst – tager Rachel udfordringen op og forsøger at køre kennelen videre i sin salige mosters ånd. Efterhånden som Rachel lykkes med at finde nye hjem til de herreløse hunde, viser det sig, at det måske ikke kun er hundene, der har brug for hjælp…

Udover Rachel møder vi en stor og broget skare af mere eller mindre selvvalgte singler og fraskilte, enlige mødre, ungkarle, barnløse, frisører, karrierekvinder, frivillige hundeluftere, knap-så-villige børn og direkte umulige eksmænd, der alle hver især har deres problemer og bekymringer at se til, men som har én stor fælles interesse: HUNDE.

Lucy Dillon er født i Cumbria i Nordvestengland og har arbejdet i bogbranchen i mange år. Nu er hun fuldtidsforfatter i Herefordshire, hvor hun udover at skrive på sine romaner fordriver tiden med at bage og gå mange, lange ture med sine to Bassethunde, Bonham og Violet. Lucy Dillons debutroman The Ballroom Class (2008; ej udgivet på dansk endnu) fik mange fantastiske anmeldelser. Hendes bedstsælgende anden roman Ensomme hjerter og hjemløse hunde har vundet The Romantic Novelist Association's Novel of the Year Award. Hendes nyeste roman: MINE 100 TING er udkommet i 2015 .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lucy Dillon
Sideantal: 450
Sprog: Dansk
Originaltitel: Lost Dogs and Lonely Hearts
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bazar
Bredde: 151 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 585 g
Udgivelsesdato: 30 Jan 2014
Oplagsdato: 30 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771160154

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Ensomme hjerter og herreløse hunde - forfatteren til MINE 100 TING Bazar