Englevognen - og andre underflødige historier

Vis stort billede
Englevognen - og andre underflødige historier

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvad venter os VIRKELIGT den næste fremtid? Vil danske soldater virkelig spille ABBA, mens de plaffer løs i den tredje verden? Vil vi genskabe Jesus ved at klone DNA fra Turinklædet? Hvordan påvirker de syngende hvidløg i en fjern galakse menneskehedens udvikling? Og trues Jordens eksistens, fordi Tom Jones' skjorte bliver et redskab i interstellar våbenhandel? Dette er nogle af de spørgsmål, som vi vil stå overfor i fremtiden - og som denne bog giver svarene på! Det undrer ikke nogen, at svarene er lige så overraskende som de personer, der leverer dem...
ENGLEVOGNEN: Englevognen er en farlig arbejdsplads… og det englestøv, som Angelica har købt på det sorte marked, indeholder farlige di-alkaloider. Hun risikerer at dø, hvis hun synger så meget mere som en eneste tone. Desværre har korlederen netop besluttet, at give hende en solo.
DET HØJE VÆSEN: Blindhed har intet at gøre med retfærdighed. Men når David vågner i den mørke materies verden, vil han sande, at Det Høje Væsens moral ikke baserer på hverken øjne eller andre sanser. For at komme sin kone til hjælp, føler David sig tvunget til at udrydde et helt solsystem.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gert J. Fode
Sideantal: 164
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 120 mm
Højde: 190 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 176 g
Udgivelsesdato: 13 Oct 2013
Oplagsdato: 14 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771455878

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Englevognen - og andre underflødige historier Books On Demand