Engletræet

Vis stort billede
Engletræet

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Endnu en stor, skøn fortælling fra forfatteren til Orkideens hemmelighed og Midnatsrosen om tab og kærlighed og om at turde se fortiden i øjnene.

Over tredive år er gået, siden Greta sidst har set sit tidligere hjem, det smukke gamle gods Marchmont Hall, som ligger idyllisk i Wales' bjerge. Men Greta lider af hukommelsestab som følge af en tragisk ulykke, så da hun vender tilbage til godset for at holde jul hos sin gamle ven David Marchmont, kan hun intet huske om sit liv på stedet.

Under en tur i godsets park falder Greta over en gravsten mellem træerne. Hun bøjer sig ned for at feje sneen af stenen og opdager, at den tilhører en lille dreng, der tilsyneladende er hendes søn - en søn, hun ingen erindring har om.

Greta er dybt chokeret, men går nu i gang med brik for brik at afdække sin egen fortid, som viser sig at gemme på så forfærdelig en hemmelighed, at det måske er bedst at blive ved med at glemme.

Pressen skriver:

>>Jeg har med stor fornøjelse læst Lucinda Rileys tidligere romaner. ’Engletræet’ er klart den bedste. Noget af virkelighedens hårdhed og ondskab har sneget sig ind i hendes ellers så bløde og romantiske fortællestil. Og det klæder historien. Der er mere bid og mere nerve end i de øvrige af hendes romaner.<<

– Lene Jensen, Litteratursiden.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lucinda Riley
Sideantal: 560
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Originaltitel: The Angel Tree
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ulla Lauridsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Cicero
Bredde: 167 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 41 mm
Vægt: 857 g
Udgivelsesdato: 25 May 2016
Oplagsdato: 25 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763844093

Sprog

Dansk