Englemageren

Reduced price!
Vis stort billede
Englemageren

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Englemageren - Storslået roman om at lege Gud

Med Englemageren har belgiske Stefan Brijs skabt en roman om tro og videnskab, virkelighed og fantasi, godt og ondt, magt og magtesløshed, mening og galskab. En roman med et sofistikeret og genialt plot skrevet af en førsteklasses forfatter.

Victor Hoppe bliver som spæd afvist af sine forældre, fordi han er grim - han har hareskår - og vokser derfor op på et børnehjem. Han er et ensomt, sært barn, som er i besiddelse af en ekstraordinær god hukommelse og en urokkelig beslutsomhed. Som voksen bliver han uddannet læge og senere ansat som forsker i kloning, hvor det lykkes ham at klone mus. Han arbejder isoleret og nægter at offentliggøre de videnskabelige oplysninger om sine forskningsresultater. I al hemelighed forsøger han at klone sig selv. Det lykkes ham at skabe svage, misdannede trillinger, som han behandler som genstande for sin forskning snarere end som børn, der fortjener en faderlig kærlighed. Da han bliver bortvist fra sin arbejdsplads, trækker han sig tilbage, men arbejder videre med sin hemmelige forskning.

Forfatter Stefan Brijs er født i 1969 i Belgien og er oprindeligt uddannet lærer. Siden 1999 har han arbejdet fuldtid som forfatter. Med Englemageren blev han en særdeles anerkendt forfatter i hjemlandet Belgien. Bogen er oversat til mange sprog og har vundet adskillige litterære priser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stefan Brijs
Sideantal: 359
Sprog: Dansk
Originaltitel: De engelenmaker
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Limryg
Oversætter: Lise Bøgh-Sørensen, Gudrun Gilhuis-Glenthøj
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 144 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 24 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770906395

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk