En to tre - Seancer, Det kemiske bryllup & Inferno

Vis stort billede
En to tre - Seancer, Det kemiske bryllup & Inferno

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En to tre er en samlet genudgivelse af Ida MarieHedes Seancer (2009), Det kemiske bryllup (2013) og Inferno (2014).


I alle tre bøger skildres virkeligheden ikke gennem psykologiskedybder, men gennem skiftende vidensområder: Det geologiske, detteknologiske, det eventyrlige, det cinematiske, det arkæologiske, detkunsthistoriske, det biografiske, det psykologiske, det seksuelle, detmaterielle, det feministiske.


Den egentlige hovedperson er den kultur, vi lever i. En kultur, derfetisherer både historiske figurer, begivenheder og sanselige former. Og hvoralle disse ting recirkulerer og ofte antager nye, porøse former. Alle tre bøgerbevæger sig med lethed gennem tid og rum, de blander konstant detorganiske og materielle med det teknologiske – sådan at teknologi ogmaterialitet nærmest bliver acceleratorer for nye, smidige idéer, som enprotest mod den mådeholdne tanke.


I Seancer møder vi både Mary Shelley, Marilyn Monroe ogspiritualisten Kate Fox. Bogen undersøger teknologiske opfindelser sommorsekoden og elektriciteten og hvordan disse nybrud influerer bevidstheden,især ungpigesindet, og skaber mulighed for forandring. I Det kemiskebryllup fødes to tvillinger ud af en højttaler: Her er teknologienstartskud for en alternativ slægtsrejse, bogen taler om kvindeliv, omkollektivitet, om oprindelse: Hvad består mennesket af? Af kulturens billeder,af dna, af kærlighedsforhold, af oprørstrang? Forbinder berøringer og fælles tilstandeos i lige så høj grad som blodsbånd? I Inferno trænger substanserne sig på,psyken bliver nærmest en tilstand i materien, når August Strindbergs roman fra1888 genskrives med udgangspunkt i det utopiske projekt det er, at genopfindeen olie, der kan redde verden fra undergang.


Selvom der i de tre bøger er en bevægelsefra tekstsamlingen mod romanen, er alle tre værker mest af alt undersøgende, itilblivelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ida Marie Hede
Sideantal: 352
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Eller med a
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gladiator
Bredde: 140 mm
Højde: 204 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 455 g
Udgivelsesdato: 15 Jun 2016
Oplagsdato: 15 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793128408

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

En to tre - Seancer, Det kemiske bryllup & Inferno Gladiator