En spytklat på kinden

Vis stort billede
En spytklat på kinden

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Nye noveller af den grønlandske forfatter Ole Korneliussen. Novellerne er farverige, burleske - og ædende ondskabsfulde.

Man møder den unge pige, som fra et eksotisk land er adopteret af kedelige og smalsporede mennesker. Man møder manden, som begynder at ane, at hans svigerdatter er et resultat af hans korte møde i beruset tilstand med en tilfældig kvinde i Grønland. I "Lad den som ingen laster har" er fortælleren på en skibsrejse, hvor han møder er bred skare af besynderlige personer. I "Den indhegnede indhegning" lider et ægtepar i dén grad af forfølgelsesvanvid at de omdanner deres hus til en fæstning - med katastrofale følger. I novellen " ... blive som et lille barn ..." besøger fortælleren en mand, som i fuld fart er på vej ind i seniliteten. Han tror blandt andet, at fortælleren er hans storebror, da han deler navn med denne. Men allerstrækest står "Drengen der fik sin violin til at lyde som vinden". Her oplever og sanser vi alt det, som foregår inde i hovedet på en lille dreng. Drøm eller virkelighed ? - tja hvem ved det ?

Ædende ondskabsfuldt - ja, men samtidig gennemstrømmet af en dyb og inderlig kærlighed til alle dem, der ikke er helt "ligesom de andre". Som sanser og oplever - og gennemskuer - ting, som ikke er forundt de kedelige og de gråmelerede.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Korneliussen
Sideantal: 134
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Kirsten Carosati
Originaltitel: meerannguatut ilinngikkuni
Originalsprog: Kalaallisut
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ole Korneliussen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Atuagkat
Bredde: 144 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 257 g
Udgivelsesdato: 31 Jul 2011
Oplagsdato: 31 Jul 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792554239

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

En spytklat på kinden Forlaget Atuagkat