En sang for Issy Bradley

Vis stort billede Tilføj
En sang for Issy Bradley

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage
Ann Christine, Valdemarso.dk "Jeg har haft en af de dejligste læseoplevelser med denne bog. Nogle bøger griber bare én særligt om hjertet, og denne er en af dem."
På mange måder er familien Bradley ret almindelige. Zippy er 16 og forelsket for første gang. Al er 13 og drømmer om at spille fodbold for Liverpool. Men på andre punkter er de lidt specielle. 7-årige Jacob tror på mirakler, og det gør hans far Ian også. Ian er nemlig biskop i den lokale mormon-menighed i London og stærk i troen.
Da lillesøster Issy pludselig dør, er det en tragedie, som ryster familiens fundament og Mor Claire vil ikke engang stå ud af sengen. Kan de overhovedet komme til at fungere som familie igen, efter at de har mistet lille Issy? En bevægende, indsigtsfuld og varm historie om en familie, der er blevet ramt af en stor sorg.
Arne Larsen, Litteratursiden.dk "Intens og hjertegribende familieroman ..."
Sus’ bogblog "Det er en bog fuld af sorg, men den er også fuld af glæde, fuld af liv. Jeg grinede, jeg fik tårer i øjnene, og efter endt læsning følte jeg mig glad. Fri endda. Jeg synes, det er en meget livsbekræftende historie, og den var virkelig, virkelig medrivende"
The Independent "En sang for Issy Bradley er en vidunderlig bog … aldeles hjerteskærende, men også medfølende, morsom og berigende."

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carys Bray
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 536 g
Udgivelsesdato: 27 May 2015
Oplagsdato: 27 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044845

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

En sang for Issy Bradley Nyt Nordisk Forlag