En sandsynlig historie

Vis stort billede
En sandsynlig historie

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
En sandsynlig historieer til forskel fra Karin Alvtegens fire andre romaner på dansk Savnet Skam Bedragog Skyggenæsten mistænkeligt fri for forbrydelsens element. Men faktisk har hun heller ikke rigtig hørt hjemme i krimigenren: politiarbejde og opklaring har aldrig været i fokus i hendes romaner. Alvtegen har altid gravet og efterforsket i sine personers indre og ikke mindst i deres fortid. Og i den forstand er En sandsynlig historieen ægte Karin Alvtegen roman.
Helena virkeliggør en gammel drøm. Sammen med mand og barn er hun flyttet fra Stockholm til Norrland. Her har de købt den gård hvor Helena holdt sine sommerferier som barn. Drømmen er at lave gården om til et hotel. Men ægteskabet knager i fugerne snart er skilsmissen en kendsgerning. Da vi møder Helena er hun alene med teenagedatteren Emelie. Hendes mand er flyttet tilbage til Stockholm med en ny kvinde og Helena kører hotellet videre selv. Datteren vil også til storbyen og savner sin far. Helena er havnet i en blindgyde hendes drøm holdt ikke.
Romanens anden hovedperson er finansmanden Anders. Hans karriere har været succesrig. Han er blevet stenrig. Men i takt med at pengene er strømmet ind føler han at tilværelsen bliver mere og mere meningsløs. I sin bil på en landevej i Norrland udfordrer han skæbnen lukker øjenene og tænker at nu må det gå som det vil. Han vågner op på et hospital. Efter at han er blevet udskrevet lejer han en bil og tager ind på et lille hotel i en lille norrlandsk by. Her møder han Helena.
I nabolaget bor også den mystiske gamle særling Verner som har en hytte i skoven og kan tyde menneskers auraer. En anden vigtig skikkelse i romanen er Anna-Karin nabo til Helena og hendes veninde fra barndommens sommerferier hvis liv ikke blev hvad ungdommen lovede.
Karin Alvtegener på Bogforum i november interview kan arrangeres via Tiderne Skifter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karin Alvtegen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 143 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 437 g
Udgivelsesdato: 03 Nov 2011
Oplagsdato: 03 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734586

Sprog

Dansk

En sandsynlig historie Tiderne Skifter