En sag for Helen Walsh

Vis stort billede
En sag for Helen Walsh

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Marian Keyes er tilbage med sin femte selvstændige roman om Walsh-søstrene, som læserne kender fra Vandmelonen , Rachels ferie, Engle og Er der nogen?

En sag for Helen Walsh er historien om den femte og sidste af Walsh-søstrene, Helen, der befinder sig langt inde i depressionens tåger. Helen er 34 år og privatdetektiv, eller måske var privatdetektiv, for det er længe siden, at hun har haft en sag at opklare, og hun er netop blevet tvunget til at opgive sin lejlighed og flytte hjem til mor og far igen.

Gudskelov dukker der imidlertid et job op: Rockstjernen Wayne Diffney er forsvundet umiddelbart inden en stor reunion-koncert med boybandet Laddz, og Helen har nu en uge til at finde ham, uden at pressen og offentligheden får nys om, at han er væk.Pressen skriver:

>>Bestsellerforfatteren Maria Keyes formår om nogen at skrive let og lækker chick-lit, der behandler så tunge emner som stofmisbrug, sorgbearbejdning og – i ”En sag for Helen Walsh” – depression. Serien om Walsh-søstrene strækker sig nu over fem bøger og kan sagtens læses usammenhængende, selv om de all er værd at have liggende øverst i strandtasken, feriekufferten eller bare på natbordet.<<
- SØNDAG

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marian Keyes
Sideantal: 456
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mørk
Originaltitel: The Mystery of Mercy Close
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Marianne Linneberg Rasmussen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Cicero
Bredde: 169 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 776 g
Udgivelsesdato: 18 Mar 2013
Oplagsdato: 18 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763826563

Sprog

Dansk