En plads i familien

Vis stort billede Tilføj
En plads i familien

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Christian fylder et. Hans oldefar Peter Fischer dør. To begivenheder, der samler familien. Men ikke alle har det som Christians mor, Birgitte, der opfatter familien som det ultimative svar på denne verdens kaos, som det stensikre fundament under hvert eneste ægteskab, barnefødsel og huskøb. Ti sammenflettede noveller om at finde sig til rette. Eller ikke.

”Ud af den mislykkede roman har jeg genskabt novellerne,” lyder det i forfatterens forord til En plads i familien , der således er Katrine Marie Guldagers omskabte udgave af romanen En plads i historien fra 2008.

Om forfatteren:
Katrine Marie Guldager (1966) er kendt for novellesamlingen København, sin børnebogsserie om frøken Ignora, for sine digte og for selvbiografien Lysgrænsen. Hendes bøger er oversat til flere sprog, og hun har modtaget adskillige legater og priser, bl.a. Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. De senere år har hun koncentreret sig om den store, bredt anlagte familiekrønike, der også kaldes Køge-krøniken. Her følger vi en dansk familie fra 1938 og frem til nutiden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katrine Marie Guldager
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 149 mm
Højde: 166 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 208 g
Udgivelsesdato: 29 Oct 2015
Oplagsdato: 29 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740026627

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

En plads i familien Politikens Forlag