En pige og en dreng PB

Vis stort billede
En pige og en dreng PB

130,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Københavns Universitet, otte år før. Han møder hende første gang til en forelæsning. Kort efter fortæller hun om en smerte hun har båret på siden sin tidligste barndom, en smerte som kun kan heles den dag hun fåret barn.

En ø i Middelhavet, to år før. Fra en veranda ser han hende stå i skyggen fra daddelpalmerne i hotellets have. I hånden holder hun en nøgen, fremmed dreng. Han ved at fra dette øjeblik vil alt forandres mellem dem. Få dage senere stiller hun ham et ultimatum.

En villa på Frederiksberg, to uger før. En nat vågner han til lyden af hendes stemme fra stuen ved siden af. Hun taler i telefon. Da han kommer ind i stuen, ser hun op på ham. Hun siger at de omgående skal på hospitalet.

Alting er gået galt. Intet ender som de ventede.

EN PIGE OG EN DRENG er en roman om et menneskes illusioner, om kærlighedens begyndelse og ophør, om forandringer og tab, om den største lykke, om tiden og sorgen - og om en dag at tage den store beslutning om at forsvinde fra verden.

Om forfatteren:

Morten Brask (1970) er forfatter til syv bøger. Skønlitterær debut i 2007 med romanen Havet i Theresienstadt. I 2011 udkom William Sidis' perfekte liv. Modtog samme år Kunstfondens treårige legat.Morten Brasks bøger er oversat til fransk, græsk, italiensk, svensk og amerikansk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Brask
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 145 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 274 g
Udgivelsesdato: 01 Oct 2014
Oplagsdato: 01 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740017977

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

En pige og en dreng PB Politikens Forlag