En mand der hedder Ove PB

Vis stort billede
En mand der hedder Ove PB

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sur, vrissen, vred og helt uimodståelig!

Ove er 59 år. Han kører Saab. Folk kalder ham ”bitter” og ”en nabos værste mareridt”. Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han undlader at smile smørret konstant!

Der er heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen går sin inspektionsrunde i kvarteret. Flytter cykler, rusker i låste døre, sparker ulåste porte op og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering i skralderummet til trods for, at det er flere år siden, han blev afsat som formand for grundejerforeningen. En begivenhed Ove benævner som ”statskuppet”.

Men under huden på den rigide regelrytter, findes en historie og en sorg. Så den novemberdag, hvor en temperamentsfuld udenlandsk kvinde og hendes milde mand flytter ind overfor og uheldigvis baglænsparallelparkerer deres bil oven i Oves postkasse, bliver begyndelsen på en morsom og rørende fortælling. Om værdien af kvalitetsværktøj og uventet venskab, om herreløse katte og gammel kærlighed, sprogproblemer, selvmordsforsøg og kunsten at bakke med anhænger. Og historien kommer til at forandre en mand og en boligforening helt fra grunden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Fredrik Backman
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 14
Udgave: 2
Udgiver: People'Spress
Bredde: 140 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 397 g
Udgivelsesdato: 28 Aug 2014
Oplagsdato: 06 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771591941

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

En mand der hedder Ove PB People'Spress