En længsel efter noget

Vis stort billede
En længsel efter noget

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Thomas, der er midt i 40’erne, har levet det meste af sit voksne liv som familiefar i en forstad til København. Det er alt, hvad han har drømt om. Men drengerøven og den barnlige sjæl holdes i kort snor af de ægteskabelige bånd og forsørgerens forpligtelser og mangel på frihed. Børnene, som var med til at holde ham ung, minder ham nu om, at han er gammel. Thomas føler sig krumrygget. Har han fået opfyldt sine drømme og udlevet sine fantasier? Fået realiseret sig selv? Og hvorfor føler han sig fristet af en ung piges kunstige bryster i fitnesscentret? Hvad er det, han længes efter?

En flyttekasse med kærestebreve fra Horsens og en walkman med TV-2’s Rigtige Mænd sender Thomas tilbage til sin første kæreste, der vil ”gi’ den hele armen” og til kliken fra Europaskolen i Bruxelles, hvor alt kan ske og sker.

En længsel efter noget er romanen om ungdomslivet i 80’erne og overgangen mellem barn og voksen i en tid, hvor AIDS var noget, man døde af, og den kolde krig rasede. Og romanen om, hvorfor det er så svært at blive en voksen mand i dagens Danmark, selvom slipset sidder lige, og der er mere end fire årtiers erfaringer at trække på.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Solberg Dirksen
Sideantal: 266
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Forslund
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 128 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 316 g
Udgivelsesdato: 16 Mar 2014
Oplagsdato: 16 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793068568

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

En længsel efter noget Skriveforlaget