En hundrededel bedre

Vis stort billede Tilføj
En hundrededel bedre

220,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Henrik er i Wien på et kunstnerophold, da han tilfældigt støder på Sara. Mødet bliver afgørende for dem begge. Henrik reevaluerer i løbet af ugen i Wien sin fortid, sin nutid og sin fremtid. Sara og Henrik tænder håbet om en fælles fremtid i hinanden, men de har begge ægtefæller og børn i Danmark, og Henrik har stadig mange refleksioner over sin barndom med kærlige, men fundamentalistisk indstillede forældre, for hvem det guddommelige kald stod over alt.

En hundrededel bedre er en roman om livet, kærligheden og troen på godt og ondt. En historie om forholdet mellem generationer, om skilsmisse og om at finde kærligheden og troen på fremtiden igen. Det er en historie om at gøre det så godt i livet, som man kan i forhold til sig selv og sine nærmeste.

Uddrag af bogen

Henrik tænkte på, at han nu var faldet for fristelsen, ligesom Ron Black var, dengang Henrik i sin barndom havde stået og luret og fået sit første kig ind i den seksuelle verden.

Han var cirka på samme alder, som hans far var dengang. Han tænkte over, hvordan Johannes ofte havde set på seksualiteten som en kilde til fristelser og potentiel synd.

Henrik så på Sara, der stadig lå og sov ved siden af ham i sengen. Den grønne kjole, som havde klædt hende så godt aftenen før, lå på gulvet ved siden af sengen, hvor han havde fået lov til at fjerne den fra hendes skuldre, så kjolen var faldet ned på gulvet, og hun havde stået og set dejlig ud i sine trusser og høje hæle.

Om forfatteren

MICHAEL SLOT PIHL (f. 1963) arbejder som skoleleder og sanger. Han har tidligere udgivet digtsamlinger, musicals, sangbøger og cd’er. En hundrededel bedre er hans første roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Slot Pihl
Sideantal: 210
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 150 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 344 g
Udgivelsesdato: 01 Mar 2015
Oplagsdato: 01 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793305045

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

En hundrededel bedre Mellemgaard