En engelsk opiumbrugers bekendelser

Vis stort billede
En engelsk opiumbrugers bekendelser

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Teksterne i denne bog er skrevet af en narkoman. Thomas De Quincey vandrede hele livet i et opiumfremkaldt tågeland mellem drøm og virkelighed. Hvor tid og sted ikke fandtes, hvor diabolske uhyrer huserede og groteske ansigter trængte sig ind på ham, hvor krige og storme rasede uophørligt, hvor alt var usammenhængende, forvrænget, skrækindjagende og undertiden smukt – og hvor opiumdråberne som regel var de eneste sikre trædesten.

I bogen skildrer De Quincey disse rejser til de mørkeste lag af hans sind. Og dermed bliver bogen også en storslået beretning om en mand på vej til sig selv og verden – om en mand der i sin stræben efter lys aldrig ophørte med, som han sagde, at male på mørket.

Det er nogle af verdenslitteraturens forunderligste og mest originale prosaværker, der hermed har fået stemme på dansk. Af de tre tekster har kun ungdomsværket 'En engelsk opiumbrugers bekendelser' tidligere været oversat, men i en senere og stærkt modificeret udgave. Ved at føre værket tilbage til sin originale skikkelse og udgive det sammen med 'Suspiria de profundis' og 'Den engelske postvogn' er det nu for første gang muligt i oversættelse at opleve De Quinceys vældige tableauer, som han oprindeligt havde tænkt sig dem.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas De Quincey
Sideantal: 265
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originaltitel: The Confessions of an English Opium-Eater
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hans-Jørgen Birkmose
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 158 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 587 g
Serie: Klims kulturklassiker
Udgivelsesdato: 04 Feb 2010
Oplagsdato: 04 Feb 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779556843

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

En engelsk opiumbrugers bekendelser Klim