En duft af lavendel - Noveller

Vis stort billede
En duft af lavendel - Noveller

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Annie Saumont ser det andre ikke ser. Eller det som de især ikke vil se. Hverdagens små katastrofer, vanviddet der lurer bag dagligdagens små trivialiteter, forbrydere der viser sig at være hverken gruopvækkende eller usædvanlige. Hun er en mester i at skildre de helt uforudsete sprækker der brat opstår i vores tilværelses ellers så glatte overflade, i at gengive de små forandringer der indtræffer i vores ellers så velordnede liv og som fører til pludselige afsløringer, til små katastrofer.
I sine perfekt konstruerede, altid korte noveller forsvarer hun, med en undertiden smertefuld sindsro og en ubekymrethed der kan forekomme ubarmhjertig, almindelige menneskers hemmelige sindsbevægelser når de er mest udsædvanlige, mest foruroligende.
”Hun er i sandhed ubønhørlig, skånselsløs og helt sikkert og uden sammenligning den mest fuldendte franske novellist, forfatter til over 20 novellesamlinger. Hun skriver ætsende og knivskarpt, men bevarer samtidig en form for ømhed for disse fattiglus, disse udskud, uønskede, frelste som befolker hendes univers.” (Josyane Savigneau, Le Monde, 2003).
En duft af lavendel er et udvalg af Annie Saumonts noveller, som giver et indtryk af spændvidden i hendes forfatterskab. Flere af disse noveller har været læst op i Danmarks Radio.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Annie Saumont
Sideantal: 100
Sprog: Dansk
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Else Boel
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Vandkunsten
Bredde: 126 mm
Højde: 175 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 169 g
Serie: Store fortællere i lommeformat
Udgivelsesdato: 05 Jul 2011
Oplagsdato: 05 Jul 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776952044

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

En duft af lavendel - Noveller Forlaget Vandkunsten