En delikatesse

Vis stort billede Tilføj
En delikatesse

225,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Af forfatteren til den internationale bestseller Pindsvinets elegance (dansk udgave 2009).
Verdens førende madskribent og kritiker ligger for døden i sit hjem i Paris. Pierre Arthens er 68 år et magtmenneske arrogant kantet og stædig. Men det at han skal dø bekymrer ham ikke. Det eneste der plager ham er bestemt en smag som han absolut må genopleve inden han dør. Men hvilken? Han har en idé om en særlig smag. En glemt smag måske en ret? En delikatesse som rummer hele meningen med hans karriere og hans liv. Men han kan ikke komme i tanke om hvad det er. Og han har to døgn til at finde ud af det.
Han ved at denne smag er hans livs første og ultimative sandhed at den indeholder nøglen til det hjerte som han har bragt til tavshed. Han ved at det er en smag fra barndommen eller ungdommen en magisk og oprindelig smagsoplevelse der går forud for hans kald som kritiker forud for ethvert begær eller enhver ambition. En glemt smag der gemmer sig i hans inderste og som nu står for ham som den eneste ægte sandhed om hans liv.
Muriel Barberyer fransk forfatter født i 1969. En delikatessehendes debutroman blev udgivet på fransk i 2000. Seks år efter udkom hendes internationale bestseller Pindsvinets elegance(Tiderne Skifter 2009). Med mere end 2 5 million eksemplarer på fransk er den de seneste års absolut mest solgte roman i Frankrig. Pindsvinets eleganceer oversat til 40 sprog og også filmatiseret.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Muriel Barbery
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 142 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 202 g
Udgivelsesdato: 01 Nov 2011
Oplagsdato: 01 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735040

Sprog

Dansk