Emilias evighed

Vis stort billede Tilføj
Emilias evighed

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der skrives på mange planer i Emilias evighed, som er Inger-Marie Corfitz Moses ambitiøse bud på en spirituel og eksistentiel fortælling om erkendelse og det at være undervejs
Da et skæbnesvangert øjeblik indtræffer i Emilias liv, ændres noget i hende, og hun kastes ud på en hæsblæsende og spirituel rejse på flugt fra dæmoniske forfølgere. Undervejs møder hun den mystiske David med det vansirede ansigt, og Emilias nysgerrighed vækkes, da det viser sig, at David kender mere til hende, end hun tror… Den videre rejse fører Emilia på sporet af sin ukendte far, der lever et liv langt fra hendes - som hellig mand dybt inde i den indiske jungle. Emilias flugt bliver samtidig et møde med en hidtil ukendt spirituel verden, der fører hende til en ny viden om sig selv og om andre verdener, hun ikke troede eksisterede.
- Emilias evigheder en skæbnefortælling, hvor jeg bruger den magiske realisme. Det er en udviklingsroman, hvor hovedpersonen Emilia gennemgår en udvikling på mange planer - både psykisk og ikke mindst åndeligt. Hun står et sted i sit liv, hvor hun troede, at alting var, som det skulle være, og så sker der pludselig noget, der gør, at alting krakelerer. Og så udvikler hun sig på baggrund af den oplevelse og finder en ny livsvej, siger Inger-Marie Corfitz Mose om bogen, der er hendes første i den skønlitterære genre.
Emilias evighed henvender sig til alle, som interesserer sig for personlig udvikling og for det spirituelle område, og forfatteren slår fast, at bogens åndelige aspekt ikke må forveksles med religiøsitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inger-Marie Corfitz Mose
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 132 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 222 g
Udgivelsesdato: 08 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539014

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk