Elskede Elijah

Vis stort billede
Elskede Elijah

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Uafrystelig og rørende roman om et barn, der er blevet gjort fortræd, men også om den stærke kærlighed mellem mor og barn.

>>Elijah, min dejlige dreng. Du er elsket, som verden aldrig før har kendt kærlighed<<, skriver Elijahs mor til sin syvårige søn, som hun er for syg til at tage sig af. Elijah har derfor boet hos mange fremmede familier i mange fremmede huse. Lige nu bor han hos Sue og Gary, hvor der er meget pænt og rent og lugter af kål. Men Elijah ved, at han næppe kommer til at bo der særlig længe. Han er nemlig besat af en troldmand, der får ham til at gøre onde ting, og det er kun et spørgsmål om tid, før Sue og Gary vil opgive at tage sig af ham.

Et andet sted i London bor parret Nikki og Obi. De ønsker sig brændende et barn, men efter fire spontane aborter og et dødfødt barn tør de ikke selv prøve mere. På mange måder vil de være de perfekte adoptivforældre for Elijah, men at skulle tage sig af en dreng, hvis arrede krop vidner om en barndom med betydelige omsorgssvigt, kræver uanede mængder kærlighed og tålmodighed.

Kan Nikke, Obi og Elijah mødes? Kan Elijah endelig få det trygge hjem, han i den grad har brug for? Og vil deres kærlighed kunne drive troldmanden på flugt?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christie Watson
Sideantal: 336
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Emma Graves
Originaltitel: Where Women are Kings
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Marianne Linneberg Rasmussen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Cicero
Bredde: 149 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 621 g
Udgivelsesdato: 14 May 2014
Oplagsdato: 14 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763832588

Sprog

Dansk