Eksemplariske idioter

Vis stort billede
Eksemplariske idioter

225,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Eksemplariske idioter består af en række korte levnedsberetninger om idioter - 31 i alt - opført i en månedskalender hvor hver idiot har fået sin egen dag. En kalender med en sælsom helgen alle hverdage og usædvanlige selvmord søn- og helligdage. En fabelagtig fabelbog fuld af elskelige tåber som har et for lille hoved eller et for stort hjerte. En fryd for alle med sans for barok humor italiensk for fuld udblæsning - og små skæbnefortællinger i pilleform.Alle menneskers liv er lettere idiotiske men nogles liv er kendetegnet af forbilledlig idioti og disse idioter tjener her som eksempler for læseren.

Idioterne har en privat logik og er monomant optagede af én ting som giver mening til en ellers tilsyneladende meningsløs tilværelse. Læseren vil blandt andet møde en motorkyndig mand som bygger sin Fiat-bil om til en flyvemaskine en alfabetisk regnekunstner som kan regne med lysets hast en kunstkritiker der ikke ved hvad hans egen kunstkritik betyder en realistisk romanforfatter som hver dag begynder forfra på sit værk samt videnskabsmanden Cesare Lombroso grundlæggeren af den såkaldte kriminalbiologi.

Eksemplariske idioter er en fabelagtig fabelbog fuld af elskelige tåber som har et for lille hoved eller et for stort hjerte. En fryd for alle med sans for barok humor italiensk for fuld udblæsning - og små skæbnefortællinger i pilleform.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ermanno Cavazzoni
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Bog
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 132 mm
Højde: 194 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 209 g
Udgivelsesdato: 18 Mar 2010
Oplagsdato: 18 Mar 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779733633

Sprog

Dansk

Eksemplariske idioter Tiderne Skifter