Ekko I Mørket

Vis stort billede
Ekko I Mørket

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Ekko i Mørket fortsætter hvor Hvisken i Vinden slap.

Den kristne slavinde Hadassah overlever løvernes angreb i arenaen ved lægen Alexanders hjælp. Alle antager, at hun er død, og Hadassah har iført sig slør for at skjule sin identitet lige så vel som de ar, som nu mærker hendes krop. Hun får arbejde som Alexanders assistent og hjælper lægen i den fattige del af byen, hvor hun bliver kendt som Rafa, helbrederen, der ved troens kraft helbreder de syge og udbreder evangeliet.

Da Julia Valerian, hendes tidligere bøddel og plageånd, bliver syg, tvinges Hadassah til at træffe en svær beslutning: skal hun vende tilbage til Valerians husstand, og derved risikere at blive afsløret og henrettet, for at hjælpe Julia?

Hverken Julia eller hendes bror, Marcus, ved, at de begge har elsket den kvinde, som nu skjuler sig bag slørene – en kvinde som de troede var død. Marcus fortsætter med at søge efter tro og mening, og da han vender sig bort fra Roms rigdomme, bliver han, af en hviskende stemme fra fortiden, ledt ind på en rejse, der kan sætte ham fri fra sjælens mørke. Vil han finde Gud og blive den mand, som Hadassah ved, han kan blive? Og vil flammen mellem Hadassah og Marcus blusse op igen?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Francine Rivers
Sideantal: 584
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Svetlana Uscumlic
Originaltitel: An Echo in the darkness
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Linda Kirk Madsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 158 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 43 mm
Vægt: 916 g
Serie: Løvens Mærke
Udgivelsesdato: 27 Apr 2015
Oplagsdato: 27 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771325386

Sprog

Dansk