Ekko

Vis stort billede
Ekko

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Med for længst svundne tider som kulisse fortæller Danielle Steel en historie om krig og kærlighed, troskab og forræderi - og om tre generationer af kvinders tab og deres ukuelige mod, der giver genlyd i tiden fremover.
I sommeren 1915 forelsker den unge, tyske kvinde Beata sig hovedkulds i en fransk officer. Hun ved, at hendes forældre aldrig vil acceptere deres kærlighed, men hun kan ikke gøre andet end at følge sit hjerte og tage konsekvenserne. Familien slår hånden af hende, men smerten over tabet mildnes, da hun føder sin datter, Amadea, og skaber sin egen familie. Amadea føler sig splittet over sin historie, og hun vælger en tilbagetrukket tilværelse som nonne og går i kloster. Da første verdenskrig bryder ud, bliver hele familien tvunget fra hinanden.
I klostret bærer Amadea på en tung hemmelighed om sin familie, og da nonnerne afslører den, bliver hun forvist fra klostret og overladt til sin skæbne. Alene og ulykkelig slutter hun sig til den franske modstandsbevægelse, hvor hun frygtløst kaster sig ud i livsfarlige opgaver og taber sit hjerte til en hemmelig, engelsk agent. Han lover hende en lys fremtid, men er deres kærlighed stærk nok til at overvinde hendes fortid?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Danielle Steel
Sideantal: 332
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Neel Rocco
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aschehoug
Bredde: 137 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 461 g
Udgivelsesdato: 10 May 2006
Oplagsdato: 10 May 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711292020

Sprog

Dansk