Eighty Days - Blå

Vis stort billede
Eighty Days - Blå

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den klassiske musiker Summer Zahova er flyttet fra London til New York for at nyde livet som violinist ved et stort symfoniorkester. Hendes dirigent, den meget attraktive Simón, har et godt øje til hende, og hendes karriere blomstrer. Men med en ny by følger nye fristelser, og inden længe bliver Summer lokket tilbage til et farligt undergrundsmiljø, som hun troede, hun havde lagt bag sig.

Hjemme i London savner litteraturprofessor Dominik Summer og deres stormfulde forhold. Han søger et stipendiat og rejser til New York for at være sammen med den kvinde, han ikke kan leve uden. Han tror, han kan beskytte Summer mod hende selv og hendes underkastende natur, men hans egen mørke side risikerer i sidste ende at ødelægge dem begge.

OM SERIEN

EIGHTY DAYS GUL, BLÅ og RØD foregår i både London og New York og er en erotisk trilogi om violinisten Summer og hendes turbulente forhold til den ældre universitetsprofessor Dominik. Sammen udforsker de deres mørke seksuelle side, hvilket blandt andet fører dem ind i en obskur fetichverden, hvor Summer på egen krop erfarer, at smerte og nydelse går hånd i hånd. Men kan et forhold baseret på begær alene holde i længden?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Vina Jackson
Sideantal: 268
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 151 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 415 g
Udgivelsesdato: 27 May 2015
Oplagsdato: 27 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711449783

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Eighty Days - Blå Lindhardt Og Ringhof