Efterhånden blot dages genklang

Vis stort billede Tilføj
Efterhånden blot dages genklang

189,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Om bogen: Efterhånden blot dages genklang består af en række noveller, der ofte tegner sig som øjebliksbilleder, hvis gennemgående tema er frihedens rolle i tilværelsen. Novellernes afsøgning af frihedsbegrebet spænder fra den humoristiske tilgang til det dødsens alvorlige.

Uddrag: Græsset gror også langs sidegaderne. Lyden fra byens hjerte kommer fra de gående fødder, dansende kroppe og musikkens pumpende rytmer. Ikke fra bilerne. Ikke i dag. Centrum er lukket af for en gadefest, der ikke kun handler om en gade, men om en by i udvikling, om de unge menneskers brændende lyster, om det fuldstændige i at kysse en fremmed, om at gøre hvad man ikke turde i går, om det betryggende i at nattens sødme er trængt ind i dagen, om ikke at glemme, hvad der skete, da man mødte sin kommende elskede, om at være til stede i sin egen tilværelse. Faktisk kan det siges mere præcist: Det handler om lykke.

Om forfatteren: Daniel Boysen Pedersen er født i Vestjylland i 1986 og cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur og Religionsvidenskab.Han debuterede i 2013 med romanen Forudsat, at du har lyst til at fortsætte. Derudover samarbejder han med musikeren Mikkel Julius i duoen Børn af Byen , der forener spoken word og musik i improvisatoriske rammer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Boysen Pedersen
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Simon Skipper
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mellemgaard
Bredde: 152 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 335 g
Udgivelsesdato: 29 Oct 2013
Oplagsdato: 29 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793076921

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Efterhånden blot dages genklang Forlaget Mellemgaard