Efter deadline

Vis stort billede
Efter deadline

239,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvor langt er en almindelig dansk familiefar villig til at gå for at redde familiens økonomi? Og hvad skal der til for at tilbagevinde noget af den tabte anseelse i den nærmeste omgangskreds? Spørgsmålet er, om det er prisen værd, og om man vil være i stand til leve med konsekvenserne, selvom det måske kun er samvittigheden, der kan blive et problem. Og hvad vil der ske, hvis man først fortryder, når hjulene allerede er blevet sat i gang?


Uddrag af bogen Jeg når ned på første etage, da jeg hører døren gå op deroppe. ”Det mener du bare ikke, det her.” Selvom hun taler lavt, runger hendes stemme en smule i opgangen. Jeg stopper op men siger ikke noget. ”Jeg havde egentlig forventet det lidt, for som jeg sagde, er du ikke nogen dårlig person.” ”Jo, jeg er,” mumler jeg tilbage. ”Kom nu herop igen.” Jeg ryster på hovedet, selvom hun ikke kan se mig. ”Du kan ikke melde dig selv, uden at jeg er med, Lars. Det har jeg allerede sagt. Hvis du gør det, er du færdig.” ”Hvem siger, at jeg ikke er ved at stikke af?” Der går lidt, før hun svarer. ”Er du?” ”Nej,” siger jeg hurtigt, men jeg er ikke helt sikker på, at det er sandheden.
Om forfatteren Michael Olesen (f. 1978) bor i Odense. Han arbejder som butikschef. Han har tidligere udgivet science fiction-romanen Den sidste syndflod . Han var egentlig i gang med en efterfølger til denne, men havde en krimi, der skulle ned på papiret først.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Olesen
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sasha Smith Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Udgivelsesdato: 10 Jul 2016
Oplagsdato: 10 Jul 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771900255

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk