Eddie Skiltemaler

Vis stort billede
Eddie Skiltemaler

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den unge Edward Michael Dankwa – også kaldet Eddie Skiltemaler – er tilfreds med sin tilværelse som skiltemaler i byen Accra i Ghana. Men pludselig er alt forandret – han har forelsket sig i en pige han ikke kan få, får skylden for en ældre betydningsfuld kvindes død og bortvises i vanære fra sin skole. Han flygter til Senegal og derfra videre til Paris i håb om der at skabe sig en ny tilværelse. Livet som illegal indvandrer er hårdt og ødelæggende, og han kommer kun langsomt på fode. Han får et job i en blomsterbutik og møder Bernadette fra Cameroun, som han skal giftes med. Men så en dag opsøges han af sin morbror, som konfronterer ham med fortiden.


Eddie Skiltemaler er en betagende roman – fuld af humor og storslåede skildringer af det afrikanske landskab – om en generations rodløshed og længsel efter noget bedre, om skyld og ansvar og om misforståelser mellem generationer der får fatale konsekvenser.
<<… fremragende.>> – NEW YORK TIMES BOOK REVIEW
Adam Schwartzman (f. 1973) er født i Johannesburg. Han er uddannet fra Oxford University og bor for tiden i Istanbul med sin familie. Han har udgivet tre digtsamlinger og debuterer som romanforfatter med denne roman, som har fået anmelderne til at sammenligne ham med forfattere som Faulkner, Ondaatje, Nabokov og Coetzee.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Adam Schwartzman
Sideantal: 374
Sprog: Dansk
Originaltitel: Eddie Signwriter
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Claus Bech
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Batzer & Co
Bredde: 138 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 429 g
Udgivelsesdato: 28 Jan 2016
Oplagsdato: 28 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792439550

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk