Dværgkrukken

Vis stort billede
Dværgkrukken

289,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Sara en ung keramiker har et brudt forhold bag sig da hun i begyndelsen af 1960 erne arver et hus på Anholt efter sin afdøde onkel og tager over til øen hvor hun aldrig før har været. Hendes plan er at sælge huset men hun vælger i stedet at slå sig ned på den lille ø i Kattegat.
Huset hedder Dværgkrukken og viser sig at have sin helt egen historie som Sara snart kommer på sporet af. Og det mærkelige landskab med de uendelige klitrækker de indelukkede øboere med deres særheder og hemmeligheder sætter en forvandlingsproces i gang i hende. Også mødet med øens skolelærer en jævnaldrende kvinde der er gift med fyrmesteren kommer til at betyde stadig mere for hende. Selv om hun kæmper imod bliver det et møde med skæbnemagt.
Dværgkrukkener en roman om fremmedhed og angst for kærlighed komponeret af lige dele foruroligende tvetydighed og gådefulde hændelser.
Dværgkrukkener Nina Bolts ottende roman. Senest udkom Ulvetimen (2008) og Ildfødt (2009). Bolt har ud over sine romaner skrevet flere kulturhistoriske bøger bl.a. Hår (Sex Samfund Symbol) udgivet 1996.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nina Bolt
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 137 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 342 g
Udgivelsesdato: 21 Feb 2012
Oplagsdato: 21 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734715

Sprog

Dansk