Dunkle kærlighedshistorier

Vis stort billede
Dunkle kærlighedshistorier

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Dunkle kærlighedshistorier er en række historier der foregår i forskellige miljøer og i forskellige tidsperioder. Kærligheden er et uopslideligt tema og det vigtigste i vort liv. Både den kærlighed vi får, giver og ikke modtager. Til gengæld er kærligheden ikke altid lige gennemskuelig, noget vil altid være skjult, ikke alt kan omsættes i ord og gerninger. Kærligheden kan også være ond.

Elisabeth Lyneborgs kærlighedshistorier fører læseren gennem et dunkelt univers af uoverskuelige følelser blandet op med glæde, vemod, begær og underliggende sorg. Ikke alt er så ligetil, som det ser ud, men størst er kærligheden.

Uddrag af bogen:

”Du skal ikke bære kniv på din bryllupsdag,” siger Signe bekymret, da Tove rækker ud efter den.

”Græd nu ikke mere. Husk, det kræver mod og styrke at være dronning. Det forpligter at være ud af kongeæt. Gør Jer nu stærk. Jeg er sikker på, at I med tiden vænner Jer til ham. Lad nu kniven ligge.”

”Det er bryllupsnatten, jeg gruer for, og alle de andre nætter, der følger.”Ingebjørg purrer op i sit store sorte hår og siger trøstende: ”Åh, han kan nok slet ikke. På den anden side, man ved jo aldrig. Måske er han alligevel en gammel buk.”

Tove hulker: ”Jeg kan ikke. Hvad skal jeg dog gøre?”

Om forfatteren

ELISABETH LYNEBORG har været præst i den danske folkekirke i 26 år og har et langt og forskelligartet forfatterskab bag sig. Sideløbende med sin præstegerning har hun studeret til antropolog ved Københavns Universet, og har beklædt en række tillidshverv blandt andet været medlem af Danmarks Radios Programråd. Elisabeth Lyneborg er desuden en flittig og populær foredragsholder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elisabeth Lyneborg
Sideantal: 190
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 333 g
Udgivelsesdato: 07 Jun 2015
Oplagsdato: 07 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793328334

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Dunkle kærlighedshistorier Mellemgaard