Dukkemageren

Vis stort billede
Dukkemageren

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

“Fabelagtig gribende læsning” – Observer
En efterårsdag i 1686 banker den 18-årige Nella Oortman på døren til et storslået hus i Amsterdam. Hun er taget fra landet ind til byen for at begynde et nyt liv som hustru til den prominente købmand Johannes Brandt. Men hverken modtagelsen eller hendes nye dagligdag er, som hun havde drømt om.
Johannes er sjældent hjemme, og Nella må forsøge at finde sin plads blandt husets øvrige beboere: Johannes’ ugifte søster Marin, tjenestepigen Cornelia og den sorte tjener Otto. Det er ikke nogen nem opgave, eftersom hjemmet er gennemsyret af hemmeligheder og fortielser.
En dag overraskes Nella dog af en forsinket, men overdådig bryllupsgave fra sin mand: et gigantisk dukkehus udformet som en tro kopi af hendes nye hjem. Et opsigtsvækkende statussymbol, som samtidig kunne fungere som sysselsætning. Gaven både skræmmer og mystificerer Nella, men adspredelsen er kærkommen, og hun finder snart frem til en dukkemager i byen. Dukkemageren er dygtig, men også usædvanlig sky og hemmelighedsfuld, og da miniaturekreationerne til dukkehuset begynder at spejle virkelighedens verden, bliver Nella for alvor bange.
Dukkemageren er en storslået fortælling om kærlighed, besættelse, bedrag, fordækthed, fortielse og sandhed. Det er en smuk, berusende og spændingsmættet roman.
“Dukkemageren er en overbevisende, atmosfærefyldt litterær thriller.”
– Sunday Times
“Overdådig.”
– Publishers Weekly
“Fabelagtig gribende læsning som vil appellere til fans af Pige med perleørering og Stillidsen, men Burton er en helt igennem ny stemme med hendes gennemførte tag på sex, race og klasse.”
– Observer
“Besættende – til sidste sætning.”
– Vogue

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jessie Burton
Sideantal: 380
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Miniaturist
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Alis Friis Caspersen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 147 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 438 g
Udgivelsesdato: 27 Jan 2016
Oplagsdato: 27 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793323438

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk