Du forsvandt

Vis stort billede
Du forsvandt

162,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Du kan forsvinde på flere måder.
Thomas kender alt for godt smerten, når andre er væk. Hullet som moren efterladte året forinden ved hendes død, står endnu gabende åbent og river i ham, alt imens han længes efter den tabte kærlighed. Samtidig har han opgivet sin far, Robert Frost, der kun synes at interessere sig for sit ambassadørarbejde i USA.
Robert mærker ikke andet end magtesløshed. Han er ikke blind for den fortsat større og større afstand mellem ham og hans søn, men hvad kan han gøre? Den politiske top presser ham ud i forhandlinger om en international aftale, der kan ændre hele verdensbilledet. Og ikke til det gode! Hvordan skal han vælge mellem sin familie og resten af befolkningen? Hvorfor skal han vælge?
Clara kæmper samtidig i ly af mørket med sine exceptionelle evner, fysiske som intellektuelle, mod verdens ondskab. Hun er det perfekte våben, i stand til at fuldføre enhver mission udstedt af en hemmelig tysk efterretningsafdeling, men er det en god ting? For hver kamp giver hun afkald på lidt mere af sig selv, som hun efterlader mennesker i smerte i håb om at skåne andre. Kan hun leve med det?
Du kan forsvinde på flere måder.
De gør alle ondt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Noe
Sideantal: 476
Sprog: Dansk
Originaltitel: Du forsvandt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Noe Writing
Udgivelsesdato: 30 Jun 2016
Oplagsdato: 30 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740919943

Sprog

Dansk