DU

Vis stort billede
DU

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Da den håbefulde unge forfatterinde Beck besøger den boghandel, hvor Joe arbejder, falder han med det samme for hende. Beck er alt, hvad Joe nogensinde har ønsket sig - smuk, sej, knivskarp og virkelig sexet.

Joe vil have hende for sig selv og stopper ikke, før han får sin vilje. Han bryder ind i hendes lejlighed, stjæler hendes telefon og hacker hendes e-mailkonto - han forvandler sig med andre ord til en stalker. Men Joe er en god fyr, og mens han langsomt tager kontrollen over Becks liv uden hendes viden, kan hun næsten ikke lade være med at falde for den mand, som jo nærmest synes skræddersyet til hende.
Så da hendes irriterende kæreste Benji på mystisk vis forsvinder, Kan Beck ikke længere modstå Joes tilnærmelser, og sammen tumler de ned i en turbulent affære med dødelig udgang.
Caroline Kepnes' "DU" er en urovækkende historie om den inderlige passions bagved liggende mekanik, og fra stalker til kæreste er Joe den ultimative antihelt: skræmmende begavet, indsmigrende og helt og aldeles tiltalende. En spændingsroman, der ligger godt for Gillian Flynn-læseren.

Om forfatteren:
Caroline Kepnes er en amerikansk journalist og manuskriptforfatter og har flere store tv-successer bag sig. YOU er hendes debutroman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Caroline Kepnes
Sideantal: 392
Sprog: Dansk
Originaltitel: YOU
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 145 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 478 g
Udgivelsesdato: 16 Oct 2014
Oplagsdato: 16 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740017441

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk